Πως μπορεί το Cloud ERP να γίνει το ‘’φάρμακο’’ και της δικής σας επιχείρησης.

07/03/2017Πως μπορεί το Cloud ERP να γίνει το ‘’φάρμακο’’ και της δικής σας επιχείρησης.

Αν υπάρχει ένα σύγχρονο trend που οι επιχειρήσεις σπεύδουν να εφαρμόσουν, αυτό δεν είναι άλλο από το Cloud ERP. Μέσα από τις λύσεις που παρέχει, το Cloud ERP προσφέρει στις επιχειρήσεις τα εφόδια που χρειάζονται για την αναβάθμιση των λειτουργιών τους.

Τι διαφορετικό δίνει στις επιχειρήσεις το Cloud ERP;

- Τα Updates γίνονται αυτόματα και...στην ώρα τους!

Τα προβλήματα στο IT τμήμα της επιχείρησης σας σταματούν εδώ, αφού χάρη στο Cloud computing, τα updates είναι συνεχή, τρέχουν στο παρασκήνιο και συνήθως, δεν απαιτούν καμία παρέμβαση από το προσωπικό και τους admins. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα σύγχρονα συστήματα ERP. Καθώς το σύστημα ενημερώνεται, οι εργαζόμενοι δεν θα χρειαστεί να διακόψουν την εργασία τους, γεγονός που γλιτώνει τόσο χρόνο...όσο και χρήμα!


blog image


- Αφορά τόσο τους παλιούς...όσο και τους νέους χρήστες!

Κάθε φορά που έπρεπε να προστεθούν νέοι χρήστες στους ήδη υπάρχοντες, τουλάχιστον σε περιπτώσεις που είχαν να κάνουν με on-premise συστήματα, επικρατούσε ‘’πανικός’’ στα IT τμήματα. Πλέον, με τις λύσεις που προσφέρει το Cloud ERP, μπορούν εύκολα να προστεθούν νέοι χρήστες πολύ πιο απλά και εύκολα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει το τμήμα IT είναι να κάνει sign up τους νέους χρήστες και να τους προμηθεύσει με τα κατάλληλα εργαλεία. Εάν πάλι προκύψει ανάγκη συρρίκνωσης, το σύστημα ERP θα κάνει τις κατάλληλες αναπροσαρμογές ώστε να καλύψει τις νέες ανάγκες.

- Συνεχής και απομακρυνσμένη υποστήριξη!

Η εποχή που η υποστήριξη του παρόχου καθυστερούσε λόγω εκτίμησης της έκδοσης και του customization πακέτου στο οποίο και έτρεχε το ERP πρόγραμμα της επιχείρησης, έχει τελειώσει. Τα σύγχρονα Cloud ERP συστήματα έχουν εξαλείψει αυτά τα προβλήματα αφού πλέον με το πάτημα ενός πλήκτρου, το σύνολο των πληροφοριών για το configuration γίνεται διαθέσιμο στο προσωπικό υποστήριξης.

- Αυτόματες ειδοποιήσεις και αυτόματες λύσεις.

Το Cloud computing θέτει μερικούς επιπλέον πόρους όπως π.χ αποθηκευτικό χώρο, περισσότερη μνήμη και επεξεργαστική ισχύ σε άμεση διάθεση. Τα αυτοματοποιημένα alerts παρέχουν έγκαιρες ειδοποιήσεις, ενώ η διαχείριση των πόρων ήδη γίνεται εξορθολογισμένα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης. Για παράδειγμα, η επιχείρηση μπορεί να έχει πρόσβαση σε δίσκους υψηλής ταχύτητας για αρκετές ώρες προκειμένου να αντιμετωπίσει απαιτήσεις σε ώρες αιχμής, και να επανέλθει στην κανονική χρήση αφότου παρέλθει η συγκεκριμένη ανάγκη.- Ακόμα περισσότερα features...με τα ίδια ακριβώς χρήματα!

Αυτό και αν είναι νέο για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με ERP. Ενώ μερικά χρόνια πριν, μια επιχείρηση έπρεπε να αγοράσει module τα οποία ενδεχομένως να μην χρειαζόταν ή να μην χρησιμοποιούσε ποτέ, τώρα με τις Cloud λύσεις, η επιχείρηση μπορεί πλέον να δοκιμάσει εντελώς δωρεάν το σύστημα στην αρχή και να αποφασίσει στην πορεία αν θα προβεί σε κάποια αγορά.Δωρεάν δοκιμή του Soft1 CloudERP