Ο νέος δικτυακός τόπος της εταιρείας παραγωγής, εμπορίας & διανομής συσκευασμένου πάγου, BLUE ICE από την RDC Informatics

23/05/2016Ο νέος δικτυακός τόπος της εταιρείας παραγωγής, εμπορίας & διανομής συσκευασμένου πάγου, BLUE ICE από την RDC Informatics

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία το νέο web site της εταιρείας παραγωγής, εμπορίας & διανομής συσκευασμένου πάγου BLUE ICE στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.blue-ice.gr.

Ο νέος δικτυακός τόπος παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, τα προϊόντα συσκευασμένου πάγου που παράγει καθώς και τις σχετικές υπηρεσίες διανομής. Έχει εξοπλιστεί με ειδική φόρμα λήψης on-line παραγγελιών από επιχειρήσεις εστίασης και ιδιώτες, σύμφωνα με την ισχύουσα εμπορική πολιτική της εταιρείας. 

To νέο web site υλοποιήθηκε με χρήση του συστήματος e-business nopCommerce καθώς σύντομα θα κληθεί να εξυπηρετήσει της ανάγκες b2b παραγγελιοληψίας από τους πελάτες χονδρικής της επιχείρησης. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets).