Δώσε μορφή στις ιδέες σου με το Ζoom Whiteboard

27/01/2023Δώσε μορφή στις ιδέες σου με το Ζoom Whiteboard


O διάσημος συγγραφές και ομιλητής John C. Maxwell έγγραψε κάποτε, “Η ομαδική εργασία κάνει την ονειρική εργασία”, και αυτή η φράση δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη για το μοντέρνο εργασιακό περιβάλλον. Κάθε μέρα, ομάδες εργαζομένων ανα τον κόσμο επικοινωνούν και συνεργάζονται ώστε να φέρουν στη ζωή νέες ιδέες και καινοτόμα προϊόντα. Και ενώ η τεχνολογία έχει σίγουρα διευκολύνει τις ομάδες εργαζομένων να συνεργάζονται από απόσταση, παραμένει ακόμα δύσκολο να εκφραστούν ιδέες με έναν οπτικό τρόπο οργανωμένα, εύκολα και άμεσα.


Το Zoom Whiteboard όμως είναι εδώ για να δώσει λύση στο πρόβλημα! Ο καινοτόμος ψηφιακός πίνακας της Zoom είναι άμεσα πλέον διαθέσιμος, σε όλους τους χρήστες του Zoom, εξοπλισμένος με λειτουργίες και εργαλεία που μπορούν να διευκολύνουν την ομάδα σας και να δώσει ζωή και σχήμα, στις ιδέες της.


H λειτουργία Zoom Whiteboard, περιλαμβάνει σετ εργαλείων που θα βελτιώσουν και θα επιταχύνουν τη συνεργασία εξ’ αποστάσεως, σε τομείς όπως:

  • Site planning & product design
  • Project management
  • Content creation & graphic designΑνακαλύψτε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της ομάδας του Zoom Whiteboard εδώ: https://bit.ly/3Sie2f1


Η RDC Informatics, ως επίσημος Zoom ISV Partner, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε σήμερα και εσείς πρόσβαση στο Zoom και τα προηγμένα εργαλεία του, με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, επικοινωνώντας με έναν από τους εξειδικευμένους εκπροσώπους της.