Η RDC Informatics επίσημος ISV Partner της Zoom

07/05/2021Η RDC Informatics επίσημος ISV Partner της Zoom
Με μεγάλη χαρά & τιμή ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της RDC Informatics με την εταιρεία Zoom Video Communications Inc., ως Zoom ISV Partner.

Αναπτύσσοντας έντονη δράση στην αγορά πληροφοριακών συστημάτων ψηφιακής μάθησης η επενδύσαμε στρατηγικά στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας για την αξιοποίηση της πλατφόρμας Zoom και την ενσωμάτωση των καινοτόμων χαρακτηριστικών της στις εφαρμογές λογισμικού που αναπτύσσουμε. Ως αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής και ως πρώτη υλοποίησης στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Zoom, ενσωματώθηκε το Zoom Web SDK στο υποσύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης της πλατφόρμας MELO – Digital Learning Ecosystem που αναπτύσσει και διαθέτει η RDC Informatics στην παγκόσμια αγορά συστημάτων e-learning. Στο πλαίσιο της πρώτης ολοκλήρωσης της πλατφόρμας MELO – Digital Learning Ecosystem με την πλατφόρμα Zoom, ενσωματώσαμε την ελληνική γλώσσα στο web περιβάλλον διεπαφής του Zoom το οποίο διατίθεται μέσα από την πλατφόρμα MELO.

Η έναρξη συνεργασίας της RDC Informatics με τη Zoom ως Zoom ISV Partner, αποτελεί επισφράγισμα της δέσμευσής μας για την παροχή προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας. Η δυνατότητα ενθυλάκωσης των απεριόριστων δυνατοτήτων της πλατφόρμας Zoom στις εφαρμογές λογισμικού που αναπτύσσει η εταιρεία μας ανοίγει νέους ορίζοντες και νέες δυνατότητες για τους πελάτες και συνεργάτες μας.