Ανανεωμένο website για τη Σχολή Μαγειρικής Chef d’ Oeuvre, από την RDC Informatics

14/06/2022Ανανεωμένο website για τη Σχολή Μαγειρικής Chef d’ Oeuvre, από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέου δικτυακού τόπου της Σχολής Μαγειρικής Chef d’ Oeuvre, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chefdoeuvre.gr.

Η Σχολή Μαγειρικής Chef d’ Oeuvre, είναι η πρώτη εξειδικευμένη σχολή Γαστρονομίας που λειτούργησε στην Ελλάδα, και ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τις συνεχείς διακρίσεις της. Παρέχει ολοκληρωμένες σπουδές, με σκοπό τη δημιουργία σύγχρονων επαγγελματιών με άριστη θεωρητική κατάρτιση και εμπειρία, που η σχολή δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι τελειόφοιτοι, μέσω πρακτικής άσκησης σε γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Με φιλοσοφία της, την επικέντρωση στον τομέα της Γαστρονομίας και στην παροχή εκπαίδευσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαθέτει ποικιλία ειδικοτήτων: Επαγγελματική Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική Αρτοποιία, Food & Beverage Management, Bartender – Barista.

Ο νέος δικτυακός τόπος παρέχει στον επισκέπτη γρήγορη και εύκολη πλοήγηση, μέσα από ένα ελκυστικό, απόλυτα λειτουργικό και σύγχρονο περιβάλλον περιήγησης. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικός» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for Smart phones & tablets). Παράλληλα, παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών που προσφέρει και έχει ενσωματωμένη πλατφόρμα E-learning Εκπαίδευσης.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με τη χρήση της πλατφόρμας MELO / CONTENT OPTIMIZER. Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.chefdoeuvre.gr