Νέος δικτυακός τόπος για τον Επιστημονικό Φορέα Ιατρικής Μετεκπαίδευσης «ΕΠΙΛΥΩ» από την RDC Informatics

18/02/2022Νέος δικτυακός τόπος για τον Επιστημονικό Φορέα Ιατρικής Μετεκπαίδευσης «ΕΠΙΛΥΩ» από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του δικτυακού τόπου του Επιστημονικού Φορέα Ιατρικής Μετεκπαίδευσης “ΕΠΙΛΥΩ’’, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.epilyo.gr/

Στο νέο web site δημοσιεύονται αναλυτικές πληροφορίες για την ίδρυση και δράση του επιστημονικού φορέα “ΕΠΙΛΥΩ», παρέχοντας παράλληλα μοναδικά εργαλεία για τη συνεχή μετεκπαίδευση ιατρών, την παρουσίαση σύγχρονων κατευθυντήριων οδηγιών και νεότερων εξελίξεων στα μεταβολικά νοσήματα. Μέσω της ιστοσελίδας, παρέχονται κατευθυντήριες οδηγίες και ενδιαφέροντα άρθρα, ώστε να μεταφερθεί η σύγχρονη γνώση στην καθημερινή κλινική πρακτική, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο στο επίκεντρο, την καλύτερη ποιότητα ζωής και τη μείωση των επιπλοκών, με σκοπό το μέγιστο όφελος του ασθενή.

Ο νέος δικτυακός τόπος παρέχει στον επισκέπτη γρήγορη και εύκολη πλοήγηση στο ενημερωτικό του περιεχόμενο. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό, προκειμένου να έχει πρόσβαση στις ομιλίες των Πανελληνίων Συνεδρίων και το περιεχόμενο των Webinars του Φορέα.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας MELO – Digital Learning Ecosystem. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.epilyo.gr/