Νέο e-shop για την επιχείρηση Masterspot, από την RDC Informatics

15/02/2023Νέο e-shop για την επιχείρηση Masterspot, από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, της επιχείρησης Masterspot, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση masterspot.gr

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας προϊόντων ήχου, η Masterspot παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για αυτοκίνητα, σκάφη και gadget για καθημερινή χρήση από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα masterspot, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία για τις online αγορές των πελατών του. O μοντέρνος σχεδιασμός του, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα της mastespot, ενημερώνοντας τον χρήστη για ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει σχετικά με το προϊόν που αναζητά. Παράλληλα, βασίστηκε στις αρχές του UX/UI Design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Διαθέτει έξυπνες επιλογές αγοράς και εξασφαλίζει γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, με πλήθος επιλογών τρόπου πληρωμής.

Το νέο e-shop, υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE. Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του ιστότοπου.

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.masterspot.gr