Τελετή Απονομής Education Leaders Awards 2018 Powered by RDC Informatics

15/05/2018Τελετή Απονομής Education Leaders Awards 2018 Powered by RDC Informatics

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards Powered by RDC Informatics, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ).

Προσωπικότητες και σημαίνοντα στελέχη από τον χώρο της εκπαίδευσης και την πολιτεία, εκπρόσωποι ιδιωτικών και δημοσίων φορέων από όλες τις βαθμίδες, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη βραδιά της απονομής!

awards

Η RDC Informatics είναι χορηγός τίτλου των βραβείων Education Leaders Awards που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με στόχο να επιβραβεύσουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και τους Φορείς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ταλέντων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση των βραβείων Education Leaders Awards 2018 είναι διαθέσιμες στην ηλ. διεύθυνση http://www.educationleadersawards.gr/.