Νέο website της Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας από την RDC Informatics

09/06/2021Νέο website της Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της εταιρείας Orientum, που δραστηριοποιείται στο χώρο της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας. Η νέα ιστοσελίδα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.orientum.gr.

Η εταιρία Orientum δραστηριοποιείται στον χώρο της Συμβουλευτικής σταδιοδρομίας από το 2004, με κύριο στόχο την σωστή καθοδήγηση νέων και επαγγελματιών σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει τη δομή, τη λειτουργία και το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Orientum, μέσα από ένα πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο περιβάλλον περιήγησης.

Ειδικότερα, ο επισκέπτης του website έχει τη δυνατότητα -μεταξύ άλλων- να μάθει περισσότερα για την εταιρία και τις κατηγορίες των παρεχόμενων υπηρεσιών γύρω απ’ τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Παράλληλα, στο ανανεωμένο site της Orientum, λειτουργεί e-shop μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να προμηθευτεί online πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών, σχετικά με θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς και με θέματα καριέρας και σταδιοδρομίας.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της e-business πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.orientum.gr.