Ανανεωμένο web site για την Lobo Del Mar από την RDC Informatics

30/09/2020Ανανεωμένο web site για την Lobo Del Mar από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της Lobo Del Mar.

Η εταιρεία Lobo Del Mar δραστηριoποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών yachting, προσφέροντας –μεταξύ άλλων- luxury yachts (Motor yachts, Catamarans, Sailing yachts,κ.ά.), προς πώληση ή ενοικίαση, με ή χωρίς πλήρωμα.

Η νέα ιστοσελίδα, δημιουργήθηκε με πρωταρχικό στόχο να παρουσιάσει το στόλο των yachts της εταιρείας που διατίθενται προς ενοικίαση ή πώληση, μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης που περιλαμβάνει σημαντικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες, για κάθε yacht. Παράλληλα, μέσα από το ανανεωμένο site, οι χρήστες που το επισκέπτονται, έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης, που προσφέρει.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της e-business πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design και είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ldmyachts.com.