Δελτίο Τύπου: Η RDC Informatics χορηγός τίτλου στα Education Business Awards 2017

03/03/2017Δελτίο Τύπου: Η RDC Informatics χορηγός τίτλου στα Education Business Awards 2017
H RDC Informatics ανακοινώνει την ανάληψη της χορηγίας τίτλου στα βραβεία Education Business Awards 2017. Τα Education Business Awards διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με στόχο να επιβραβεύσουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και τους Φορείς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ταλέντων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Η RDC Informatics έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην διεθνή αγορά πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται έντονα στην αγορά πληροφοριακών συστημάτων για την Εκπαίδευση κατέχοντας ηγετική θέση στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων ψηφιακών οικοσυστημάτων για εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Ταυτόχρονα παρέχει ένα ολοκληρωμένο portfolio λύσεων τεχνολογίας για κάθε σύγχρονη εκπαιδευτική ανάγκη.

Έχοντας ως στόχο το «ψηφιακό» μετασχηματισμό παραδοσιακών εκπαιδευτικών διαδικασιών μέσω των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, η RDC Informatics στηρίζει δυναμικά κάθε πρωτοβουλία που προάγει την αριστεία και αναδεικνύει βέλτιστες πρακτικές στην Εκπαίδευση.

Η RDC Informatics αποτελεί ένα ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rdc.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση των βραβείων Education Business Awards 2017 είναι διαθέσιμες στην ηλ. διεύθυνση http://www.educationbusinessawards.gr.