Δελτίο Τύπου: H RDC Informatics στηρίζει τη διοργάνωση του 2ου Μαθητικού Συνεδρίου Έρευνας & Επιστήμης για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

06/02/2018Δελτίο Τύπου: H RDC Informatics στηρίζει τη διοργάνωση του 2ου Μαθητικού Συνεδρίου Έρευνας & Επιστήμης για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
H RDC Informatics στηρίζει τη διοργάνωση του 2ου Μαθητικού Συνεδρίου Έρευνας & Επιστήμης για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα διεξαχθεί 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων - Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν εργασίες με μορφή ολοκληρωμένης επιστημονικής μελέτης/έρευνας και ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητικών κοινοτήτων του απανταχού Ελληνισμού.

Η RDC Informatics στηρίζει χορηγικά το συνέδριο έχοντας αναλάβει το σχεδιασμό & ανάπτυξη του δικτυακού τόπου του συνεδρίου στην ηλ. διεύθυνση http://www.scrs.edu.gr , καθώς επίσης και του συστήματος συγκέντρωσης & αξιολόγησης των εργασιών από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου.

Συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι η ΕΛΜΕ Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος, το Πανεπιστήμιο Πατρών & το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση ttps://www.rdc.gr.