Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών ειδών saltandpepper.gr e-shop

09/05/2016Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών ειδών saltandpepper.gr e-shop

To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT σε συνεργασία με το τμήμα BUSINESS SOFTWARE της RDC Informatics ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος saltandpepper.gr.

Τα οικιακά είδη αποτελούν το βασικό δομικό στοιχείο για ένα όμορφο σπίτι. Η άψογη εμφάνιση των προϊόντων Salt&Pepper , προσδίδει στην καθημερινότητα του σπιτιού κομψότητα και χάρη σε κάθε περίσταση.

Από την αρχική της παρουσία το 1995, η Salt&Pepper ασχολείται με τον σχεδιασμό και την δημιουργία οικιακών ειδών. Έγινε συνώνυμη της σύγχρονης σχεδιαστικής δημιουργίας των αξεσουάρ για το σπίτι παράγοντας με συνέπεια μοντέρνες σειρές με βάση την καινοτομία, την ποιότητα και τις οικονομικές τιμές.

Η RDC Informatics ανέλαβε τον ανασχεδιασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος www.saltandpepper.gr για λογαριασμό της EVE A.E. και τη διασύνδεσή του με το Soft1 ERP που αποτελεί το κεντρικό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων της επιχείρησης.

Η νέα δικτυακή πύλη saltandpepper.gr αποτελεί ένα μοντέρνο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακού εξοπλισμού όπου όλες οι διαδικασίες αγορών, ενημέρωσης προϊόντων, διαθεσιμότητας, παραγγελιών κλπ είναι ολοκληρωμένες με το Soft1 ERP παρέχοντας ένα πλήρες αυτοματοποιημένο περιβάλλον end-to-end μηχανογράφησης.

To e-shop saltandpepper.gr αποτελεί μία ακόμα υλοποίηση τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics με χρήση του συστήματος e-business nopCommerce. Η διασύνδεση με το Soft1 ERP έγινε με χρήση της εφαρμογής MELO Soft1 e-Business Connector που έχει αναπτυχθεί από τη τμήμα BUSINESS SOFTWARE της RDC Informatics.

Η απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται ήδη σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, επιβεβαιώνει την βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών λογισμικού της RDC Informatics σε εφαρμογές λογισμικού e-business και διασύνδεσης εμπορικολογιστικών εφαρμογών με web υποδομές.

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.saltandpepper.gr.