Η RDC Informatics συμμετέχει στην Έκθεση BEYOND

20/09/2022Η RDC Informatics συμμετέχει στην Έκθεση BEYOND
news image


H RDC Informatics ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη.


Στο πλαίσιο της έκθεσης, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες του Τμήματος Research & Development, με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων λογισμικού στο χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) & της Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning). Παράλληλα, θα παρουσιαστούν ερευνητικά αποτελέσματα από Ευρωπαϊκά & Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα που συμμετέχει η εταιρεία μας, με case studies τεχνολογιών αιχμής στους τομείς της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning), της προσαρμοστικής μάθησης (adaptive learning) & της εικονικής & εμπλουτισμένης πραγματικότητας (VR/AR worlds).


Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς, να μας επισκεφτείτε στο Κτίριο 13, Stand Β10 της έκθεσης στο Περίπτερο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) για να σας παρουσιάσουμε, πώς η αξιοποίηση τεχνολογικών λύσεων αιχμής, μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.


Ειδικά το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 στις 10:00 το πρωί, σας καλούμε στην Ομιλία του Διευθυντή του Τμήματος Research & Development της RDC Informatics, Dr. Νίκου Μπάκα με θέμα «UNBOXING AI: Boost Business Value through Optimized AI Algorithms» όπου θα παρουσιαστεί η προσέγγισή μας για την αξιοποίηση των τεχνολογιών AI & ML από τις σύγχρονες επιχειρήσεις.


Σας περιμένουμε!