Επιτυχημένη παρουσία της RDC Informatics στην Έκθεση BEYOND 2023. Σας ευχαριστούμε.

01/06/2023Επιτυχημένη παρουσία της RDC Informatics στην Έκθεση BEYOND 2023. Σας ευχαριστούμε.

H RDC Informatics, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην Έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND 2023, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 24 και 26 Μαΐου 2023, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη.


Στο πλαίσιο της έκθεσης, η RDC Informatics παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις λύσεις λογισμικού της Freshworks, για Customer Service, Marketing & Sales Automation, IT Service Management & HR Management. Η εκτενής ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και λύσεις της Freshworks, πλαισιώθηκε από την παρουσία εκπροσώπων της εν λόγω εταιρείας που παραβρέθηκαν στο περίπτερο της RDC Informatics, καθώς και την πραγματοποίηση της ομιλίας των Erdinc Cavili, Account Executive της Freshworks & Διονύση Κουτσαντώνη, Business Development Manager της RDC Informatics με θέμα «How to invest in technology during turbulent times», που έλαβε χώρα στο Stage 2 της έκθεσης.


Επίσης, στο πάνελ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Stage 1 της έκθεσης με θέμα «The new Digital Transformation era: Innovation and Growth Investments», o Διονύσης Κουτσαντώνης Business Development Manager της RDC Informatics, ανέδειξε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός πλαισίου διαρκούς εκπαίδευσης στους κόλπους των επιχειρήσεων, για την αφομοίωση των νέων τεχνολογιών και την ανάπτυξη της καινοτομίας.


Τέλος, στα πλαίσια της έκθεσης, η RDC Informatics είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σημειωθεί σε πλήθος εθνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων που ίδια συμμετέχει ως υπερήφανος εταίρος.


Εκ μέρους της RDC Informatics, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και κυρίως, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στο περίπτερο και τις παράλληλες εκδηλώσεις της εταιρείας.beyond 7
beyond 8
beyond 9
beyond 10
beyond 11
beyond 12
beyond 1
beyond 2
beyond 3
beyond 4
beyond 5
beyond 6