Freshworks

Ενδιαφέρομαι!

Οι λύσεις λογισμικού της Freshworks στην Ελλάδα
από την RDC Informatics

Γνωρίστε την Freshworks, την εταιρεία επιχειρησιακού λογισμικού που εμπιστεύονται περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο! Μοναδικές & ευέλικτες λύσεις λογισμικού για Customer Service, Marketing & Sales Automation, IT Service Management & HR Management, με την υποστήριξη της RDC Informatics, επίσημου μεταπωλητή της Freshworks στην Ελλάδα.

freshworks logo

Freshservice

Γνωρίστε το Freshservice. Μία καινοτόμα και -ταυτόχρονα- οικονομική λύση, που θα αλλάξει μια για πάντα τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Σχεδιασμένο με επίκεντρο τον χρήστη, το Freshservice σας επιτρέπει τη διαχείριση ακόμη και των πιο δύσκολων επιχειρησιακών διεργασιών, με τον πιο εύκολο τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

Πετύχετε περισσότερα, με λιγότερα.

What We Offer

 • Easy Setup, Out of the Box. Με χρήση τεχνητής νοημοσύνης και αυτοματοποιημένες διαδικασίες, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα να διαχειρίζονται αιτήματα πελατών, με ελάχιστη παραμετροποίηση.
 • Αποτυπώστε ολόκληρη την IT υποδομή σας, σε ένα μόνο σημείο. Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση των συνδρομών λογισμικού, το hardware και λοιπά πάγια και προγραμματίστε τις αυτόματες αναβαθμίσεις και εργασίες συντήρησης, γρήγορα και εύκολα.
 • Βελτιστοποίηση διεργασιών παντού – Απλοποιήστε και επιταχύνετε τη λειτουργία όλων των τμημάτων της επιχείρησης (ΙΤ, HR, Legal, κ.τλ.), μέσα από ένα και μόνο περιβάλλον διαχείρισης για όλους τους εργαζόμενους, εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα των πολλαπλών εργαλείων.
 • Project Management – Σχεδιάστε, αναπτύξτε και διαχειριστείτε έργα κάθε τύπου (agile/waterfall) είτε από την αρχή, είτε ως απόρροια κάποιου αιτήματος εξυπηρέτησης. Οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης (AI), αυτοματοποιούν τις διαδικασίες αναφορών, timeline έως και την πρόβλεψη αποτελεσμάτων, σε σχέση με το έργο.

Freshchat

Το Freshchat είναι μία σύγχρονη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που έχει σχεδιαστεί για τις ομάδες customer engagement και πωλήσεων για απευθείας συνομιλία με υποψήφιους πελάτες του website, mobile app, και social μέσων. Μία μετεξέλιξη του παλαιού τρόπου live-chat, το FreshChat βοηθά τις επιχειρήσεις και τις εκάστοτε ομάδες να επικεντρωθούν σε μία συνεχή και context-driven εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Μάθετε περισσότερα

Προσφέρετε μοναδικές υπηρεσίες
υποστήριξης και ενημέρωσής, με εργαλείο chat νέας γενιάς

What We Offer

 • Δείτε συγκεντρωμένα σ΄ ένα σημείο, όλα τα μηνύματα των πελάτων που προέρχονται από οποιοδήποτε δίαυλο επικοινωνίας όπως website chat, WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage και άλλα.
 • Δημιουργήστε και αναπτύξτε chat bots για όλες τις εφαρμογές και συσκευές ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Μειώστε το κόστος σας στην παροχή εξυπηρέτησης πελατών
 • Προβλέψτε πότε οι πελάτες σας μπορεί να χρειαστούν κάποια βοήθεια και στείλτε τους μηνύματα ότι είστε διαθέσιμοι και πρόθυμοι να προσφέρετε υποστήριξη.

Freshdesk

Το Freshdesk, είναι μία cloud πλατφόρμα τεχνικής υποστήριξης η οποία προσφέρει ευρεία γκάμα λειτουργιών για την εξυπηρέτηση των πελατών. Μέσω της πλατφόρμας, απλοποιείται η οργάνωση και διαχείριση των εργασιών (tasks), καθώς το Freshdesk συγκεντρώνει σ’ ένα σημείο όλες τις επικοινωνίες από πολλαπλά μέσα όπως email, τηλέφωνο, website, chat και social media και συμβάλει στην άμεση και αποτελεσματική επίλυση των ζητημάτων.

Μάθετε περισσότερα

Προσφέρετε καλύτερη και γρηγορότερη
εξυπηρέτηση στους πελάτες σας

What We Offer

 • Υποστηρίξτε τους πελάτες σας από οποιοδήποτε δίαυλο επικοινωνίας και αν προέρχεται – email, phone, chat or social media
 • Δρομολογήστε τα tickets στους αρμόδιους συνεργάτες σας, διαχειριστείτε τη ροή των εργασιών και αυτοματοποιήστε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες
 • Θέστε προτεραιότητες, αναθέστε και επιλύστε ζητήματα των πελατών σας με μεγαλύτερη διαφάνεια
 • Προσαρμόστε το Freshdesk στο business σας, αξιοποιώντας το App Marketplace και ισχυρά APIs
 • Δημιουργήστε το δικό σας portal αυτό-εξυπηρέτησης με FAQs, βάση πληροφοριών και φόρουμ
 • Αξιοποιώντας τα reports, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα metrics, να κατανοήστε τα ζητήματα που προκύπτουν και να βελτιώσετε τις εσωτερικές σας διαδικασίες

Freshsales

Με το Freshsales, μπορείτε να συνδυάσετε την δυναμική ενός αυτοματοποιημένου συστήματος πωλήσεων, μηνυμάτων και τηλεφωνικής επικοινωνίας σε μία έξυπνη και ολοκληρωμένη λύση. Με την υποστήριξη του Freddy AI, το Freshsales μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιοτικότερα leads, να ενισχύσετε το engagement των πελατών, να πραγματοποιήσετε προβλέψεις εσόδων, να σας οδηγήσει στο κλείσιμο των συμφωνιών και επιπλέον να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους υφιστάμενους πελάτες σας.

Εξελίξτε την επιχείρησή σας με την πιο
έξυπνη λύση στις πωλήσεις

What We Offer

 • Αποκτήστε πλήρη εικόνα για τις προθέσεις και τη συμπεριφορά ενός δυνητικού πελάτη σας
 • Στείλτε το σωστό μήνυμα, την κατάλληλη στιγμή, στο σωστό κανάλι επικοινωνίας και αυξήστε τα conversions.
 • Στείλτε emails, μηνύματα, υπενθυμίσεις με τη ροή των εργασιών και αυτοματοποιήστε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες.
 • Αυτοματοποιήστε τα follow-up των πελατών σας
 • Προβλέψτε τα έσοδα σας αξιοποιώντας τα forecast reports των πωλήσεων
 • Καθορίστε τα objectives των πωλήσεων ως στόχους, παρακολουθήστε την πρόοδό τους και εκπληρώστε τους στόχους σας

Freshmarketer

Βασισμένο στις νέας-γενιάς engagement πλατφόρμες, το Freshmarketer συνδυάζει τα οφέλη του αυτοματοποιημένου Marketing, της διαχείρισης των επαφών και του chat, σε μία έξυπνη λύση. Με το Freshmarketer, μπορείτε να προσελκύσετε νέες προοπτικές, να πραγματοποιήσετε προσωποποιημένες καμπάνιες, να τονώσετε το engagement και επιπλέον, να ενισχύσετε τις σχέσεις σας τους υφιστάμενους πελάτες σας.

Προσωποποιημένη επικοινωνία και
αυτοματοποίηση ενεργειών marketing

What We Offer

 • Μετατρέψτε περισσότερους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε δυνητικούς πελάτες (leads), αξιοποιώντας επιδραστικές landing pages και φόρμες επικοινωνίας
 • Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας και προσελκύστε τους βέλτιστους δυνητικούς πελάτες
 • Δημιουργήστε στοχευμένες email καμπάνιες και βελτιστοποιήστε τες για κάθε συσκευή
 • Πραγματοποιήστε έναν απολογισμό της απόδοσης των καμπανιών με λεπτομερή metrics ώστε να γίνουν μελλοντικά πιο αποτελεσματικές
 • Άμεση ταξινόμηση και κατηγοριοποίηση των δυνητικών πελατών ώστε να παραδοθούν στο τμήμα πωλήσεων
freshworks-form-bg-1 freshworks-form-bg-2

Επικοινωνήστε μαζί μας