Παρουσίαση της πλατφόρμας e-Learning Driving e-Academy στο 2ο Διεπιστημονικό συνέδριο Οδικής Ασφάλειας

19/01/2017Παρουσίαση της πλατφόρμας e-Learning Driving e-Academy στο 2ο Διεπιστημονικό συνέδριο Οδικής Ασφάλειας


Το 2ο διεπιστημονικό συνέδριο Οδικής Ασφάλειας επέλεξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής για να παρουσιάσει την καινοτόμα πλατφόρμα ψηφιακή μάθησης, Driving e-Academy. Η παρουσίαση έλαβε χώρα το τριήμερο 7/1, 8/1 & 9/1/2017, στο ξενοδοχείο Hilton.

 

Η πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης Driving e-Academy αποτελεί μια καινοτόμα επιστημονική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφορικής Αγωγής (www.driving.org.gr) με στόχο την παροχή των πλέον σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων σε νέους (υποψήφιους) και υφιστάμενους οδηγούς οχημάτων.


Πρόκειται για μία σύγχρονη πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης (e-learning) ανεπτυγμένη σε τεχνολογίες αιχμής, η οποία περιέχει πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για υποψήφιους οδηγούς όλων των κατηγοριών διπλωμάτων. Το περιεχόμενο της πλατφόρμας είναι διαθέσιμο για όλους τους μαθητές των Εκπαιδευτών που είναι μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφορικής Αγωγής και μπορεί να αναβαθμίσει ουσιαστικά την εκπαιδευτική διαδικασία νέων υποψηφίων οδηγών.


Η νέα πλατφόρμα αναπτύχθηκε από το τμήμα Web & Mobile Development της RDC Informatics και βασίστηκε στην πολυβραβευμένη πλατφόρμα MELO-Digital School, που αναπτύσσει και διανέμει στη διεθνή αγορά.