Νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης συνεργατών b2b για την εταιρία Γαλακτοκομικά Μανδρέκας ΑΕ, από την RDC Informatics

06/11/2023Νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης συνεργατών b2b για την εταιρία Γαλακτοκομικά Μανδρέκας ΑΕ, από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του b2b ψηφιακού οικοσυστήματος, της επιχείρησης  Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε., το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση b2b.mandrekas.gr.

Η εταιρεία “Μανδρέκας” ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1948 στην Κόρινθο με την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών από φρέσκο γάλα 100% Ελλήνων παραγωγών. Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από αγνές πρώτες ύλες, η εταιρεία παράγει μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως: φρέσκο αγελαδινό γάλα, επιδόρπια γιαουρτιού και γάλακτος, αλλά και γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Σήμερα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για φρέσκα & ποιοτικά προϊόντα και ταξιδεύουν σε 20 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Η νέα b2b πλατφόρμα b2b.mandrekas.gr αποτελεί το νέο online σύστημα παραγγελιών, που προσφέρει αποκλειστικά στους συνεργάτες της εταιρίας “Μανδρέκας” τη δυνατότητα να αποστείλουν τις παραγγελίες τους 24x7, από όπου και αν βρίσκονται, ακόμα και από το κινητό τους. Πρόκειται για ακόμα μία επιτυχημένη υλοποίηση όπου συγκεκριμένες ανάγκες ενημέρωσης & παραγγελιοληψίας συνεργατών χονδρικής, εξυπηρετούνται από ένα ψηφιακό κανάλι με τον πιο γρήγορο και εύχρηστο τρόπο.

Η νέα b2b πλατφόρμας υποστηρίζει:

  • Προσαρμοστικό σύστημα διεπαφής, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης, ανεξαρτήτου συσκευής που χρησιμοποιούν οι συνεργάτες της εταιρείας.
  • Ταχύτατη λειτουργία σε όλους τους ευρέως διαδεδομένους web browsers.
  • Ασυναγώνιστη ταχύτητα checkout, με λειτουργία απομνημόνευσης προφίλ συνεργάτη, ώστε να μη χρειάζεται καμία συμπλήρωση στοιχείου, παρά μόνο τα προϊόντα που επιθυμεί
  • Δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας παραλαβής, αλλά και δυνατότητα για next day delivery αν η παραγγελία υποβληθεί πριν τις 12 μμ.

Η νέα πλατφόρμα b2b, υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE και διασυνδέθηκε με το ERP της εταιρείας Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε., για την άμεση ενημέρωση προϊόντων, τιμών και αποθεμάτων καθώς επίσης και την ταχύτατη δρομολόγηση των παραγγελιών. Εκτός από την ανάπτυξη της πλατφόρμας b2b, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης της λειτουργίας της στο διαδίκτυο.

Το b2b.mandrekas.gr αποτελεί ακόμα μία ακόμα επιτυχημένη υλοποίηση έργου της RDC Informatics επιβεβαιώνοντας τη βαθιά και ουσιαστική τεχνογνωσία της στον χώρο των b2b e-business projects.