Νέα πλατφόρμα Β2Β για την Telehermes, από την RDC Informatics

30/10/2022Νέα πλατφόρμα Β2Β για την Telehermes, από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της B2B πλατφόρμας της εταιρείας TELEHERMES, η οποία λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση telehermes.com.

Η TELEHERMES ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, συνεργαζόμενη με κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές προϊόντων υψηλής Τεχνολογίας και λύσεων Ενοποιημένης Επικοινωνίας. Στόχος της είναι να ξεχωρίζει ως πρωτοπόρος στην υποστήριξη και τη διανομή των πιο σύγχρονων Τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και λύσεων Ενοποιημένης Επικοινωνίας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες της και συμβάλλοντας στην ψηφιακή εξέλιξη και μετασχηματισμό των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ανανεωμένη πλατφόρμα B2B πωλήσεων, καθιστά ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της TELEHERMES, παρέχοντας άμεση ενημέρωση για την προϊοντική γκάμα & τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων. Παράλληλα, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε διαθεσιμότητα και προσωποποιημένες τιμές ανά πελάτη, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας.

To website υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE. Ο επανασχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από τον επανασχεδιασμό του δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: telehermes.com