Δελτίο Τύπου: Η RDC Informatics χορηγός τίτλου στα Education Leaders Awards 2018

02/04/2018Δελτίο Τύπου: Η RDC Informatics χορηγός τίτλου στα Education Leaders Awards 2018
H RDC Informatics ανακοινώνει την ανάληψη της χορηγίας τίτλου στα βραβεία Education Leaders Awards 2018. Τα Education Leaders Awards 2018 διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με στόχο να επιβραβεύσουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και τους Φορείς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ταλέντων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Η RDC Informatics έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην διεθνή αγορά πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται έντονα στην αγορά πληροφοριακών συστημάτων για την Εκπαίδευση κατέχοντας ηγετική θέση στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων ψηφιακών οικοσυστημάτων για εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Ταυτόχρονα παρέχει ένα ολοκληρωμένο portfolio λύσεων τεχνολογίας για κάθε σύγχρονη εκπαιδευτική ανάγκη.

Έχοντας ως στόχο το «ψηφιακό» μετασχηματισμό παραδοσιακών εκπαιδευτικών διαδικασιών μέσω των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, η RDC Informatics στηρίζει δυναμικά κάθε πρωτοβουλία που προάγει την αριστεία και αναδεικνύει βέλτιστες πρακτικές στην Εκπαίδευση.

Η RDC Informatics αποτελεί ένα ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rdc.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση των βραβείων Education Leaders Awards 2018 είναι διαθέσιμες στην ηλ. διεύθυνση http://www.educationleadersawards.gr.