Δελτίο Τύπου: 5 Βραβεία για την RDC Informatics και τους συνεργάτες της στα Education Leaders Awards 2018

24/05/2018Δελτίο Τύπου: 5 Βραβεία για την RDC Informatics και τους συνεργάτες της στα Education Leaders Awards 2018
Με 5 σημαντικά βραβεία διακρίθηκε η RDC Informatics και οι συνεργάτες της στα Education Leaders Awards 2018, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η RDC Informatics και οι συνεργάτες της παρέλαβαν 3 Gold βραβεία, 1 Silver, και 1 Bronze στα Education Leaders Awards 2018, την πλέον σημαντική διοργάνωση ανάδειξης & προβολής βέλτιστων καινοτόμων πρακτικών στην αγορά της Εκπαίδευσης. Διακρίσεις που επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την Εξιδείκευση της ομάδας της RDC Informatics στο τομέα των Λύσεων Τεχνολογίας & Εφαρμογών Πληροφορικής στην Αγορά της Εκπαίδευσης.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της RDC Informatics που διακρίθηκαν ήταν η Unicert για τη Στρατηγική Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Frederick στην κατηγορία "Στρατηγική Μάρκετινγκ", το Safe Water Sports για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στην κατηγορία "Δεσμός με την Κοινωνία" , η Σχολή Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre για τη Στρατηγική Digital Marketing της Σχολής Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre στην κατηγορία "Στρατηγική Μάρκετινγκ", η RDC Informatics & η Schoolnet για το σύστημα Ψηφιακής Εκπαίδευσης β’-βάθμιας εκπαίδευσης LEARN DIGITAL στην κατηγορία "Ψηφιακή Εκπαίδευση".

Η πρωτοποριακή Εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, MySchoolApp της RDC Informatics απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία "Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία"

Η RDC Informatics έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην διεθνή αγορά πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην λειτουργική αυτοματοποίηση των εργασιών και των ρόλων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί κάθε κατηγορίας και επιπέδου, κατέχοντας ηγετική θέση στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών οικοσυστημάτων εκπαίδευσης ( www.rdc.gr).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τη βραδιά των βραβείων Education Leaders Awards 2018 είναι διαθέσιμες στην ηλ. διεύθυνση http://www.educationleadersawards.gr/.