Διάκριση του ΜΙΝΕΤΤΑ Mobile App στα Digital Finance Awards 2022

25/02/2022Διάκριση του ΜΙΝΕΤΤΑ Mobile App στα Digital Finance Awards 2022
Με το Silver βραβείο στην ενότητα «Best Mobile App» διακρίθηκαν η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική και η RDC Informatics για την εφαρμογή κινητών τηλεφώνων ΜΙΝΕΤΤΑ Mobile App, στα Digital Finance Awards 2022. Η αναγνώριση της αξίας της εφαρμογής MINETTA Mobile App, αναδείχτηκε μέσα από την σχετική αξιολόγηση από 74 διακεκριμένα μέλη, της κριτικής επιτροπής του θεσμού. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στο Hotel Sofitel, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

To Mobile App της ΜΙΝΕΤΤΑ αποτελεί την κορωνίδα ψηφιακής εξυπηρέτησης για το οικοσύστημα πελατών & συνεργατών της και ένα μοναδικό έργο ψηφιακού μετασχηματισμού παραδοσιακών διαδικασιών στην ασφαλιστική αγορά. Σε αυτό, έχουν ενθυλακωθεί σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες, που υποστηρίζουν πελατοκεντρικά τον κύκλο πώλησης και τη διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων ενώ παράλληλα, παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση, σε υπηρεσίες εξυπηρέτηση των πελατών της MINETTA Ασφαλιστικής.

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.