Το νέο site της 3K Investment Partners από την RDC Informatics - 3kip.gr

24/10/2022Το νέο site της 3K Investment Partners από την RDC Informatics - 3kip.gr
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον επανασχεδιασμό και περαιτέρω εμπλουτισμό του δικτυακού τόπου, της εταιρίας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 3Κ Investment Partners, όπου λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.3kip.gr

Η 3Κ Investment Partners, συστάθηκε το 1990 και λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων. Μέχρι σήμερα, έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και στην αντιπροσώπευση και διάθεση μίας μεγάλης γκάμας ΟΣΕΚΑ Λουξεμβούργου της ΝΝ Investment Partners παραμένοντας πάντα προσηλωμένη στην επίτευξη σημαντικών αποδόσεων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο αναδιαμορφωμένος δικτυακός τόπος, καθιστά ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της 3K Investment Partners και παράλληλα το www.3kip.gr γίνεται ακόμα πιο συμβατό με τις κινητές συσκευές (android, Ios, κλπ). Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες για την εύρεση των αμοιβαίων κεφαλαίων ανά κατηγορία επένδυσης, νόμισμα και γεωγραφική ζώνη, ερωτηματολόγια του επενδυτικού προφίλ και πλήθος πληροφοριών, διαγραμμάτων και υποστηρικτικών εγγράφων (π.χ. fact sheets, KIIDs) για τις επενδυτικές λύσεις που προσφέρει η 3K Investment Partners. Επιπλέον, μέσω των νέων σελίδων που έχουν δημιουργηθεί, o χρήστης μπορεί να ενημερωθεί σε βάθος για θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα και τις υπεύθυνες επενδύσεις.

To website υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE. Ο επανασχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από τον επανασχεδιασμό του δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.3kip.gr