Το νέο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacy Mall από την RDC Informatics

08/09/2023Το νέο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacy Mall από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού φαρμακείου Pharmacy Mall, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pharmacymall.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pharmacymall.gr αποτελεί την επέκταση στο διαδίκτυο του φαρμακείου Μουστάκα Ζωή που εδρεύει στον Γέρακα Αττικής, επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως στον αριθμό 26. Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς προσφέροντας την μέγιστη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με μεγάλο εύρος προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τεχνολογία αιχμής από την RDC Informatics στο Pharmacy Mall

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacy Mall, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία για τις online αγορές των πελατών του. O μοντέρνος σχεδιασμός του, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς, ενημερώνοντας τον χρήστη για όσα χρειάζεται να γνωρίζει σχετικά με ό,τι αναζητά.

Βασικός γνώμονας των ομάδων της RDC Informatics ήταν το e-shop να υποστηρίζει:

  • Adaptive τεχνολογία, προκειμένου να αξιοποιούνται όλα τα πλεονεκτήματα της σελίδας, ανεξαρτήτου συσκευής που χρησιμοποιεί ο χρήστης.
  • Ταχύτατη λειτουργία σε όλους τους ευρέως διαδεδομένους web browsers.
  • Διασύνδεση με εμπορική εφαρμογή (ERP), για την άμεση ενημέρωση αποθεμάτων, τιμών και παραγγελιών.
  • Εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον, δομημένο έτσι ώστε μετά από σύντομη εκπαίδευση ο διαχειριστής της σελίδας να μπορεί να επεξεργαστεί ό,τι απαιτείται
  • One-click checkout, με στόχο την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής από τον πελάτη σε λιγότερο από 1’
  • Όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, όπως κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική & χρεωστική κάρτα, αντικαταβολή, Everypay & PayPal εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών.

Το νέο e-shop, υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE και διασυνδέθηκε με το ERP της εταιρείας για την άμεση ενημέρωση προϊόντων, τιμών και αποθεμάτων καθώς επίσης και την ταχύτατη δρομολόγηση των παραγγελιών. Εκτός από την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης της λειτουργίας του, καθώς επίσης και τη δεικτοδότηση του περιεχομένου του στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pharmacymall.gr