Οι λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού της Freshworks στην Ελλάδα, από την RDC Informatics

06/07/2022Οι λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού της Freshworks στην Ελλάδα, από την RDC Informatics
news image


Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Freshworks, ως επίσημοι συνεργάτες για τη διάθεση των λύσεων λογισμικού της εταιρείας στην Ελλάδα.


Η Freshworks, δημιουργεί cloud-based λύσεις λογισμικού για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, που εμπιστεύονται περισσότερες από 50.000 εταιρείες σε όλο τον κόσμο! Διαθέτει μια σουίτα προϊόντων, με μοναδικές & ευέλικτες λύσεις λογισμικού για Customer Services, Marketing & Sales Automation, IT Service Management & HR Management.


Η στρατηγική συνεργασία με τη Freshworks διευρύνει το portfolio προϊόντων & υπηρεσιών πληροφορικής που διαθέτουμε σε πελάτες και συνεργάτες μας, παρέχοντας ολιστικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων & οργανισμών ανεξαρτήτως μεγέθους & αντικειμένου δραστηριοποίησης.


Οι πλατφόρμες Freshdesk, Freshmarketer, Freshchat και Freshsales, καλύπτουν ευρεία γκάμα λειτουργιών και λύσεων για κάθε επιχείρηση, που θέλει να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πελάτη αλλά και εργαζόμενου. Δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να εξυπηρετούν, να υποστηρίζουν και να ενημερώνουν τους πελάτες τους από οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, συμβάλλοντας στην άμεση και αποτελεσματική επίλυση των ζητημάτων. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις δύνανται να διαχειρίζονται τη ροή των εργασιών με ευκολία και να αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Καθώς επίσης, να βελτιστοποιούν τις ενέργειες marketing, με στόχο ποιοτικότερα leads, τόνωση του engagement και ενίσχυση της σχέσης πελάτη – επιχείρησης.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: https://bit.ly/3OrjWZk