Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, για την Κάβα Κωνσταντακόπουλος, από την RDC Informatics

18/01/2022Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, για την Κάβα Κωνσταντακόπουλος, από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, της επιχείρησης Κάβα Κωνσταντακόπουλος, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.kavakonstantakopoulos.gr/

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Κάβα Κωνσταντακόπουλος, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έχοντας ως στόχο την στήριξη των Ελλήνων παραγωγών, φιλοξενεί ποικιλία τοπικών προϊόντων από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που διακρίνονται για την ποιότητα και την μοναδικότητά τους. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα αποστολής δώρων, μέσα από μια μεγάλη γκάμα έτοιμων συνθέσεων, που καλύπτει κάθε γούστο.

Μέσα από μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών κινήσεων, η εταιρεία κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στο χονδρικό εμπόριο. Με το ανανεωμένο και ιδιόκτητο δίκτυο διανομής της, προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση παράδοση των προϊόντων, με ταχύτητα, ακρίβεια και εμπιστοσύνη.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Κάβα Κωνσταντακόπουλος, παρέχει γρήγορη και εύκολη πλοήγηση στις κατηγορίες προϊόντων.
Διαθέτει εργαλεία αναζήτησης, παρέχει πλήρη χαρακτηριστικά ανά προϊόν και έξυπνες επιλογές αγοράς. Παράλληλα, προσφέρει πλήθος χρήσιμων, ενημερωτικών άρθρων, μέσω του Blog που διαθέτει.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ολοκληρώθηκε πλήρως με το σύστημα ERP/CRM της εταιρείας SoftOne εξασφαλίζοντας άμεση ενημέρωση αποθεμάτων & τιμών όπως επίσης και ταχύτατη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.kavakonstantakopoulos.gr/