Νέο e-shop για την επιχείρηση Cento Fashion, από την RDC Informatics

26/05/2022Νέο e-shop για την επιχείρηση Cento Fashion, από την RDC Informatics
news image


Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, της επιχείρησης Cento Fashion, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.centofashion.com


H εταιρεία Cento Fashion, δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με βαθιά αγάπη για τη μόδα και τη διαφορετικότητα. Αποτελεί ένα statement brand και οι συλλογές που υπογράφει η εταιρεία, σχεδιάζονται με γνώμονα τη ξεχωριστή προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.


Το πρώτο κατάστημα λιανικής CENTO στην Αθήνα, ιδρύθηκε το 1985 και μέχρι τώρα δραστηριοποιείται στον χώρο, περνώντας από γενιά σε γενιά. Το 2012, δημιουργήθηκε το πρώτο τμήμα χονδρικής πώλησης και λόγω αυξημένης ζήτησης του brand, η εταιρεία προχώρησε σε σύσταση τμήματος wholesale, το οποίο μέχρι και σήμερα διανέμει τις συλλογές σε Ελλάδα & εξωτερικό σε εξουσιοδοτημένους retailers.


Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Cento Fashion, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία για τις online αγορές των πελατών του. O μοντέρνος και minimal σχεδιασμός του, ακολουθεί την αισθητική και τις trend τάσεις που επικρατούν στον τομέα της μόδας, σε εγχώριο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, βασίστηκε στις αρχές του UX/UI Design & είναι «φιλικός» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Διαθέτει έξυπνες επιλογές αγοράς και εξασφαλίζει γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, με πλήθος επιλογών τρόπου πληρωμής.


Το νέο e-shop, υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE. Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του ιστοτόπου.


Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.centofashion.com