Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, για την εταιρεία Cento Fashion, από την RDC Informatics

26/05/2022Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, για την εταιρεία Cento Fashion, από την RDC Informatics
Η RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το νέο e-shop του Cento Fashion, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.centofashion.com

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Cento Fashion, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία για τις online αγορές των πελατών του. O μοντέρνος και minimal σχεδιασμός του, ακολουθεί την αισθητική και τις trend τάσεις που επικρατούν στον τομέα της μόδας σε εγχώριο αλλά και σε ευρωπαικό επίπεδο. Παράλληλα, βασίστηκε στις αρχές του UX/UI Design & είναι «φιλικός» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Διαθέτει έξυπνες επιλογές αγοράς και εξασφαλίζει γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, με πλήθος επιλογών τρόπου πληρωμής.

Το νέο e-shop, υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE. Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του ιστοτόπου.

Σχετικά με την επιχείρηση γυναικείας μόδας, Cento Fashion

H εταιρεία Cento Fashion, δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με βαθιά αγάπη για τη μόδα και τη διαφορετικότητα. Αποτελεί ένα statement brand, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μόδας και οι συλλογές που υπογράφει η εταιρεία, σχεδιάζονται με γνώμονα τη ξεχωριστή προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Σχετικά με την RDC Informatics

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων για την Εκπαίδευση με έμφαση στα συστήματα ψηφιακής μάθησης για σύγχρονη & ασύγχρονη τηλεκπαίδευση. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rdc.gr