Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, για την επιχείρηση Πολύχρωμο, από την RDC Informatics

02/12/2021Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, για την επιχείρηση Πολύχρωμο, από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics, ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, της επιχείρησης Πολύχρωμο, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.polychromo.gr/.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα polychromo.gr, παρέχει στον καταναλωτή ιδέες και λύσεις για τη διακόσμηση ή την ανακαίνιση σπιτιού. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από χρώματα, δομικά υλικά και εργαλεία για κάθε γούστο και εργασία.
Το προσωπικό, διαθέτει την τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να κατευθύνει τον καταναλωτή να επιλέξει τις κατάλληλες λύσεις, προκειμένου να υλοποιήσει τις ιδέες του και να δημιουργήσει το χώρο που έχει ονειρευτεί.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα polychromo.gr, παρέχει γρήγορη και εύκολη πλοήγηση στις κατηγορίες προϊόντων, διαθέτει εργαλεία αναζήτησης, παρέχει πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά ανά προϊόν, με έξυπνες επιλογές αγοράς, καθώς και πλήθος χρήσιμων, ενημερωτικών άρθρων, μέσω του Blog που διαθέτει.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.polychromo.gr/.