Η νέα mobile εφαρμογή της LR Health & Beauty από την RDC Informatics

12/12/2022Η νέα mobile εφαρμογή της LR Health & Beauty από την RDC Informatics
H RDC Informatics ανακοινώνει τnν επιτυχημένη ολοκλήρωση του σχεδιασμού και υλοποίησης της νέας, mobile εφαρμογής LR WORLD, για λογαριασμό της εταιρείας LR Health & Beauty.

Η LR Health & Beauty είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες άμεσης προώθησης στην Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στην αγορά για πάνω από 35 χρόνια και σε περισσότερες από 28 χώρες. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της στους τομείς της υγείας και ομορφιάς, κατασκευάζονται στη Γερμανία, και έχουν στόχο να αναβαθμίζουν και να καλυτερεύουν συνεχώς την καθημερινότητα εκατομμυρίων πελατών, καθώς και να προσφέρουν μοναδικές επαγγελματικές δυνατότητες σε χιλιάδες συνεργάτες. Πιστή στη φιλοσοφία του ‘‘more quality for your life’’ διευρύνει συνεχώς το προϊόντικό της πορτοφόλιο και εξελίσσει όλες τις διαθέσιμες τεχνικές πωλήσεων σύμφωνα με τα τελευταία τεχνολογικά πρότυπα, ώστε να εκπληρώνει καθημερινά την υπόσχεσή της προς τους ανθρώπους της.

Η νέα εφαρμογή ενσαρκώνει και αντιπροσωπεύει τη δυναμική και τη μοναδικότητα της LR Health & Beauty, καθώς διαθέτει δυναμικό interface που παρέχει πλήρη αυτονομία στους διαχειριστές του ανά χώρα, παρέχοντας ταυτόχρονα μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης, σε κάθε χρήστη. Στα μοναδικά χαρακτηριστικά τις εφαρμογής, συγκαταλέγεται η εξατομικευμένη – ανά χρήστη ή χώρα- δημιουργία μηνιαίου περιοδικού (magazine), η παροχή ευέλικτου τιμοκατάλογου ανάλογα με τον ρόλο του κάθε χρήστη, καθώς και η παροχή ενός ολοκληρωμένου συστήματος αποστολής λίστας αγαπημένων τελευταίας τεχνολογίας, για όλους τους συνεργάτες της LR και τα Μέλη Club.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο και σύντομα, θα παρέχεται υποστήριξη λειτουργίας και σε περισσότερες χώρες.

Το νέο Mobile App LR WORLD διατίθεται σε εκδόσεις για συσκευές iOS και Android.

Την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της LR Health & Beauty και της RDC Informatics επιστέγασαν με τις δηλώσεις τους, ο Country Manager Ελλάδας και Κύπρου εκ μέρους της LR Health & Beauty, κ. Βάγης Μπαμπούσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της RDC Informatics, κ. Διονύσιος Κουτσαντώνης.

Ο κος Μπαμπούσης ανέφερε συγκεκριμένα: «’Ως εταιρεία αλλά και εγώ προσωπικά είμαστε πολύ περήφανοι για τη δημιουργία της νέας εφαρμογής LR WORLD. Η καινοτομία αυτή που φέραμε στην LR, ήταν μία ιδέα που δουλευόταν καιρό και έγινε πράξη, για να αλλάξει και να διευκολύνει την καθημερινότητα των συνεργατών μας. Μέσω της εφαρμογής μπορούν όλοι πλέον εύκολα και γρήγορα να ενημερώνονται για όλη την γκάμα των προϊόντων της LR, να αντλούν τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε προϊόν, να στέλνουν άμεσα στην εταιρεία την λίστα με τα αγαπημένα τους προϊόντα & να ενημερώνονται για κάθε νέο μέσω του συστήματος ειδοποιήσεων μας. H νέα γενιά LR είναι εδώ…και εμείς έτοιμοι να εξελιχθούμε μαζί της!»

Ο κος Κουτσαντώνης εκ μέρους της RDC Informatics δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την υλοποίηση ενός τέτοιου, σημαντικού έργου. Παρόλο την τεχνική πολυπλοκότητα και τις σύνθετες μεταβλητές που καλείται να διαχειριστεί το οικοσύστημα μίας τέτοιας υλοποίησης, η RDC Informatics, χάρη στην βαθιά τεχνογνωσία της και την άριστη συνεργασία με τα στελέχη της LR Health & Beauty, παρέδωσε μία mobile εφαρμογή, που αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στην προώθηση και διάθεση προϊόντων, ενώ η future ready αρχιτεκτονική της, θα επιτρέψει την αξιοποίησή της από την LR, ως κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για πολλά χρόνια».

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.