Η νέα mobile εφαρμογή της LR Health & Beauty από την RDC Informatics

12/12/2022Η νέα mobile εφαρμογή της LR Health & Beauty από την RDC Informatics
Με χαρά ανακοινώνουμε πως το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της νέας, mobile εφαρμογής LR WORLD, για λογαριασμό της εταιρείας LR Health & Beauty.

Η LR Health & Beauty είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες άμεσης προώθησης στην Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στην αγορά για πάνω από 35 χρόνια και σε περισσότερες από 28 χώρες. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της στους τομείς της υγείας και ομορφιάς, κατασκευάζονται στη Γερμανία, και έχουν στόχο να αναβαθμίζουν και να καλυτερεύουν συνεχώς την καθημερινότητα εκατομμυρίων πελατών, καθώς και να προσφέρουν μοναδικές επαγγελματικές δυνατότητες σε χιλιάδες συνεργάτες. Πιστή στη φιλοσοφία του ‘‘more quality for your life’’ διευρύνει συνεχώς το προϊόντικό της πορτοφόλιο και εξελίσσει όλες τις διαθέσιμες τεχνικές πωλήσεων σύμφωνα με τα τελευταία τεχνολογικά πρότυπα, ώστε να εκπληρώνει καθημερινά την υπόσχεσή της προς τους ανθρώπους της.

Η νέα εφαρμογή ενσαρκώνει και αντιπροσωπεύει τη δυναμική και τη μοναδικότητα της LR Health & Beauty, καθώς διαθέτει δυναμικό interface που παρέχει πλήρη αυτονομία στους διαχειριστές του ανά χώρα, παρέχοντας ταυτόχρονα μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης, σε κάθε χρήστη. Στα μοναδικά χαρακτηριστικά τις εφαρμογής, συγκαταλέγεται η εξατομικευμένη – ανά χρήστη ή χώρα- δημιουργία μηνιαίου περιοδικού (magazine), η παροχή ευέλικτου τιμοκατάλογου ανάλογα με τον ρόλο του κάθε χρήστη, καθώς και η παροχή ενός ολοκληρωμένου συστήματος αποστολής λίστας αγαπημένων τελευταίας τεχνολογίας, για όλους τους συνεργάτες της LR και τα Μέλη Club.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο και σύντομα, θα παρέχεται υποστήριξη λειτουργίας και σε περισσότερες χώρες.

Το νέο Mobile App LR WORLD διατίθεται σε εκδόσεις για συσκευές iOS και Android.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο και σύντομα θα ενημερωθεί και για περισσότερες χώρες.