Νέο website για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη, από την RDC Informatics

16/12/2021Νέο website για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη, από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη. Η νέα ιστοσελίδα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://papavarsami.gr/.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη, στηριζόμενο στην γνώση και στην πολυετή εμπειρία, στελεχώνεται από καθηγητές με ειδική κατάρτιση στην διδασκαλία ξένων γλωσσών και παρέχει προγράμματα σπουδών για αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά. Διαθέτει επίσης ειδικά ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων και τμήματα εκμάθησης αγγλικών για νηπιακή ηλικία.

Ο νέος δικτυακός τόπος, αποτυπώνει χαρακτηριστικά τη φιλοσοφία και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη, παρέχοντας παράλληλα, αναλυτική πληροφόρηση για τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών που προσφέρει.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας ORCHARD CORE. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for Smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://papavarsami.gr/