Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis επέλεξε το Soft1 ERP και την RDC Informatics

28/06/2017Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis επέλεξε το Soft1 ERP και την RDC Informatics

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis (Mantis – Fortis – Attraction), ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα, επέλεξε τη λύση ERP της SoftOne (μέλος του Ομίλου Olympia Group) για τη μηχανογραφική υποστήριξη της διάθεσης των προϊόντων του στο κανάλι του Impulse.

H RDC Informatics, πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, προχώρησε στην επιτυχημένη εγκατάσταση του Soft1 ERP, θέτοντας σε λειτουργία μία σύγχρονη λύση εμπορικής διαχείρισης, προσβάσιμης -σε πραγματικό χρόνο- από το πανελλαδικό δίκτυο των 27 ειδικών συνεργατών της Attraction (Μέλος του ομίλου Εταιρειών Mantis), που έχουν επιφορτιστεί τη διοχέτευση των προϊόντων σε παραπάνω από 20.000 σημεία πώλησης, όπως περίπτερα, mini markets, super markets, καθώς και άλλα σημεία διάθεσης.

Σε πλήρη διασύνδεση με τη mobile λύση παραγγελιοληψίας PocketBiz του δικτύου πωλητών των προϊόντων Red Bull, Mars, Energizer, Wilkinson και Hawaiian Tropic, το Soft1 ERP ενημερώνεται αυτόματα με όλες τις νέες παραγγελίες, δρομολογώντας άμεσα την προώθησή τους στα τελικά σημεία πώλησης από τους κατά τόπους ειδικούς συνεργάτες της Attraction. Παράλληλα, επικοινωνεί και με τρίτα συστήματα και εφαρμογές των τελευταίων, υποστηρίζοντας πλήρως την ενιαία διαχείριση των δραστηριοτήτων τους.

Ενσωματώνοντας ισχυρές δυνατότητες κεντρικής διαχείρισης, το Soft1 ERP παράγει αυτόματα εντολές αγοράς προϊόντων, διασφαλίζοντας την έγκαιρη αναπλήρωση των αποθεμάτων στις αποθήκες όλων των ειδικών συνεργατών της εταιρείας.

Τα εξελιγμένα εργαλεία BI και Reporting του συστήματος, παρέχουν ολοκληρωμένη εικόνα για την εξέλιξη των πωλήσεων των συγκεκριμένων προϊόντων, προσφέροντας στη Mantis τα απαραίτητα insights για την ταχύτερη λήψη αποφάσεων.

Η RDC Informatics αποτελεί ένα ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rdc.gr.