Δελτίο Τύπου: H 13 RDC Informatics και οι συνεργάτες της βραβεύτηκαν με 13 βραβεία στα Education Business Awards 2017

11/05/2017Δελτίο Τύπου: H 13 RDC Informatics και οι συνεργάτες της βραβεύτηκαν με 13 βραβεία στα Education Business Awards 2017
Με 13 σημαντικά βραβεία διακρίθηκε η RDC Informatics και οι συνεργάτες της στα Education Business Awards 2017, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς.

Πιο συγκεκριμένα, η RDC Informatics και οι συνεργάτες της παρέλαβαν 3 Gold βραβεία, 4 Silver, και 6 Bronze στα Education Business Awards 2017, την πλέον σημαντική διοργάνωση ανάδειξης & προβολής βέλτιστων καινοτόμων πρακτικών στην αγορά της Εκπαίδευσης.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της RDC Informatics που διακρίθηκαν ήταν η Παγκόσμια Τράπεζα και το Υπουργείο Εργασίας για την πύλη ψηφιακής εκπαίδευσης KEA e-Learning Platform, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για τη διαδικτυακή πύλη ψηφιακής εκπαίδευσης e-Mathaino Portal, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για την πλατφόρμα e-learning OMIROS e-School Platform, το Schooldoctor.gr για τα καινοτόμα διαδραστικά εκπαιδευτικά βίντεο, το Aegean College για το ψηφιακό οικοσύστημα Aegean e-College Platform και η Unicert για τη Ψηφιακή Στρατηγική Μάρκετινγκ στην Ελλάδα για το Πανεπιστήμιο Frederick. Επίσης διακρίθηκαν το ΙΕΚ New York, η Anko - Σχολή Τουριστικών της Δωδεκανήσου, η ENGINEERING INTELLIGENCE και η Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ.

Η RDC Informatics βραβεύτηκε με το μοναδικό βραβείο της κατηγορίας ‘’Καινοτομία στην Έρευνα’’ για επιχειρήσεις, για την καινοτόμα πλατφόρμα λογισμικού MELO Software Suite for Digital Education Ecosystems. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί την τρίτη βράβευση Έρευνας και Ανάπτυξης για την πλατφόρμα λογισμικού MELO και επισφραγίζει την προστιθέμενη αξία της εφαρμογής της σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό οικοσύστημα.

Η RDC Informatics έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην διεθνή αγορά πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην λειτουργική αυτοματοποίηση των εργασιών και των ρόλων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί κάθε κατηγορίας και επιπέδου, κατέχοντας ηγετική θέση στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών οικοσυστημάτων εκπαίδευσης (www.rdc.gr).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τη βραδιά των βραβείων Education Business Awards 2017 είναι διαθέσιμες στην ηλ. διεύθυνση http://www.educationbusinessawards.gr.