Δελτίο Τύπου: Η RDC Informatics κατασκεύασε τη νέα ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στα Πληροφοριακά Συστήματα του Ο.Π.Α

07/09/2017Δελτίο Τύπου: Η RDC Informatics κατασκεύασε τη νέα ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στα Πληροφοριακά Συστήματα του Ο.Π.Α
Η RDC Informatics ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στα Πληροφοριακά Συστήματα του Ο.Π.Α., που δημοσιεύθηκε στην ηλ. διεύθυνση http://mscis.cs.aueb.gr.

Το έργο ανατέθηκε στην RDC Informatics από τη Σχολή Επιστημών & Τεχνολογίας της Πληροφορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.). Στόχος του έργου είναι να παρέχει, τόσο στους υποψήφιους όσο και στους υφιστάμενους φοιτητές, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στα Πληροφοριακά Συστήματα που διατίθεται από το Πανεπιστήμιο.

Η ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στα Πληροφοριακά Συστήματα, βασίστηκε στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου MELO / Content Optimizer, που αναπτύσσει και διανέμει στη διεθνή αγορά η RDC Informatics. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από τη ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Η επιτυχημένη υλοποίηση του νέου δικτυακού τόπου επιβεβαιώνει την ουσιαστική εξειδίκευση και τεχνογνωσία της RDC Informatics στη δημιουργία δικτυακών τόπων υψηλών προδιαγραφών & απόδοσης.

Η RDC Informatics αποτελεί ένα ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.