Ανανεωμένο web site για τα φροντιστήρια ΦΑΣΜΑ από την RDC Informatics

05/08/2020Ανανεωμένο web site για τα φροντιστήρια ΦΑΣΜΑ από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fasmaedu.net.

Τα φροντιστήρια ΦΑΣΜΑ αποτελούν έναν εκπαιδευτικό οργανισμό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος δέχεται μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου και του Λυκείου (γενικό και επαγγελματικό), καθώς επίσης και μαθητές δημοτικού που χρειάζονται υποστήριξη για τη μελέτη των καθημερινών τους μαθημάτων.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ. Ο επισκέπτης του website έχει τη δυνατότητα -μεταξύ άλλων- να μάθει περισσότερα για τη φιλοσοφία, την ιστορία και το πρόγραμμα σπουδών των φροντιστηρίων.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της e-business πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.fasmaedu.net.