Στις 28 καλύτερες B2B εταιρείες στην Ελλάδα η RDC INFORMATICS για το 2018

11/10/2018Στις 28 καλύτερες B2B εταιρείες στην Ελλάδα η RDC INFORMATICS για το 2018

Η RDC Informatics αναδείχθηκε μία από τις 28 καλύτερες εταιρείες B2B στην Ελλάδα και τις 148 καλύτερες της Νότιας Ευρώπης, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία έρευνας & πληροφοριών Clutch.

clutch

Για την ετήσια έρευνα της, η εταιρεία Clutch (Clutch Research 2018) συγκέντρωσε, βαθμολόγησε και ανέδειξε τις καλύτερες ελληνικές B2B εταιρείες λαμβάνοντας υπόψιν της, πληθώρα ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών που αξιολογούν την επαγγελματική τους εμπειρία, την παρουσία τους στην αγορά και το βαθμό ικανοποίησης των πελατών τους.

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών B2B που διακρίθηκαν, ξεχώρισαν για τη δυναμική παρουσία τους στην Ελλάδα και διεθνώς μέσα από επιτυχημένα case studies έργων λογισμικού.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες διακρίσεις των τελευταίων ετών της RDC Informatics και επιβραβεύει την προσήλωση στη διαρκή τεχνολογική καινοτομία και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Η RDC Informatics έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική & διεθνή αγορά πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού.