Το mobile app του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από την RDC Informatics

11/09/2019Το mobile app του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της Mobile εφαρμογής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, EEA mobile app.

Το νέο app αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο ενημέρωσης για την επιχειρηματική κοινότητα με καθημερινή ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από τα θέματα της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας. Παράλληλα, δίνει πρόσβαση στα μέλη του στο σύνολο των ψηφιακών εφαρμογών του Επιμελητηρίου μέσα από κινητές συσκευές.

Η επίσημη παρουσίαση του mobile app έγινε το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια του περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΑ & εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το νέο Mobile App του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διατίθεται σε εκδόσεις για συσκευές με iOS και Android και διατίθεται από τους κάτωθι συνδέσμους:


Η νέα εφαρμογή αποτελεί άλλο ένα επιτυχημένο case study για το τμήμα WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics. Μετά το επιτυχημένο redesign του δικτυακού τόπου eea.gr η νέα mobile εφαρμογή έρχεται να ολοκληρώσει την ψηφιακή εμπειρία των μελών και χρηστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με βέλτιστο τρόπο. Το ΕΕΑ μέσα από τη συνεργασία του με την RDC Informatics πρωτοπορεί στην εφαρμοσμένη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προ όφελος των μελών του και της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας μας.