Στρατηγική συνεργασία της RDC Informatics με την Operon IT Architects

04/12/2020Στρατηγική συνεργασία της RDC Informatics με την Operon IT Architects
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας και συμμετοχής μας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Operon IT Architects.

Πρόκειται για την επισφράγιση της πολυετούς συνεργασίας της RDC Informatics με την εταιρεία Tech Commandos των Ανδρέα Τσεκούρα και Βασίλη Αγγελόπουλου που οδήγησε στη δημιουργία της νέας εταιρείας Operon IT Architects. Η νέα εταιρεία στελεχώνεται από πολύπειρους μηχανικούς συστημάτων Η/Υ και δραστηριοποιείται στους κάτωθι τομείς παροχής υπηρεσιών στον τομέα Πληροφορικής & Επικοινωνιών:

MANAGED IT SERVICES
  • ISaaS - Infrastructure Services
  • ITaaS - IT as a SERVICE
  • SECaaS – Security as a Service

CLOUD SERVICES
  • IaaS on Cloud
  • Hybrid Cloud
  • Collaboration Services
  • Cloud / Hybrid Telephony

TECHNOLOGY CONSULTING

Η εταιρεία διαθέτει ήδη συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διανομής προϊόντων & υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα και ισχυροποιεί τις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών cloud στον κόσμο (Microsoft, Google, AWS, κλπ) ώστε να παρέχει ανταγωνιστικές και καινοτόμες υπηρεσίες για κάθε σύγχρονη επιχείρηση ή οργανισμό.

Τα νέα γραφεία της εταιρείας Operon IT Architects βρίσκονται δίπλα στις εγκαταστάσεις της RDC Informatics στο Business Hub της οδού Ηρούς 4, στην Αθήνα (2ος όροφος).

Η στρατηγική συνεργασία με την Operon IT Architects διευρύνει το portfolio προϊόντων & υπηρεσιών πληροφορικής που διαθέτουμε σε πελάτες και συνεργάτες μας, παρέχοντας ολιστικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων & οργανισμών ανεξαρτήτως μεγέθους & αντικειμένου δραστηριοποίησης.

Μάθετε περισσότερα για την Operon IT Architects στην ηλ. διεύθυνση: www.operon.gr