Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων του Aegean Tennis Center από την RDC Informatics

21/01/2020Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων του Aegean Tennis Center από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων του Aegean Tennis Center στην ηλ. διεύθυνση https://online.aegeantenniscentre.com/.

To Aegean Tennis Center είναι το νέο υπερσύγχρονο τένις club της Πάρου. Ιδρύθηκε το 2019 στη Νάουσα της Πάρου και κατασκευάστηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον Αθλητικό τουρισμό των Κυκλάδων αλλά και της χώρας μας συνολικά. Η λειτουργία του νέου tennis club βασίζεται σε σύγχρονη πληροφοριακή υποδομή που αυτοματοποιεί πλήρως όλες τις καθημερινές δραστηριότητες παρέχοντας ταυτόχρονα μοναδική εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης στα μέλη και τους επισκέπτες του.

Το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα του Tennis Club βασίζεται στην ειδική έκδοση του SoftOne ERP που έχει αναπτύξει η RDC Informatics για τη μηχανογράφηση αθλητικών ακαδημιών. Για την εξυπηρέτηση των μελών και επισκεπτών του club δημιουργήθηκε η πλατφόρμα κρατήσεων Aegean Tennis Center Online, ένα μοναδικό responsive web application που παρέχει μοναδικές δυνατότητες στους πελάτες του club. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η εγγραφή μελών, η αγορά ατομικών ή ομαδικών συνδρομών, η κράτηση γηπέδου για παιχνίδι ή προπόνηση, η αναζήτηση άλλων μελών και η πρόσκληση σε αγώνες κ.ο.κ. Το συνολικό πληροφοριακό σύστημα ολοκληρώθηκε με τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της εγκατάστασης για την αυτοματοποίηση του ελέγχου πρόσβασης (άνοιγμα θυρών) στους χώρους του club και την ελεγχόμενη πρόσβαση στα γήπεδα.

Η απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, επιβεβαιώνει τη βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών λογισμικού της RDC Informatics στην ανάπτυξη συστημάτων online κρατήσεων για χρήση από οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets) και αναδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης του SoftOne ERP.

Μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία του Aegean Tennis Club στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.aegeantenniscentre.com/