Ανανεωμένο web site για την εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας καπνού ΣΕΚΕ Α.Ε. από την RDC Informatics

22/09/2020Ανανεωμένο web site για την εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας καπνού ΣΕΚΕ Α.Ε. από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της εταιρείας εμπορίας και επεξεργασίας καπνού, ΣΕΚΕ Α.Ε., που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sekesa.com.

Η εταιρεία ΣΕΚΕ Α.Ε. έχει την έδρα και τις κεντρικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις της στην Ξάνθη, ενώ διαθέτει επίσης θυγατρικές εταιρείες και εργοστασιακές υποδομές στη Βόρεια Μακεδονία, στην Αλβανία και στη Βουλγαρία. Από το 1947, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της εμπορίας και επεξεργασίας καπνού και αποτελεί σταθερό και αξιόπιστο προμηθευτή των μεγαλύτερων σιγαρετοβιομηχανιών ανά τον κόσμο. Ειδικότερα, εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει το σύνολο των υπηρεσιών της ΣΕΚΕ Α.Ε.. Ο επισκέπτης του website έχει τη δυνατότητα -μεταξύ άλλων- να μάθει περισσότερα για τη φιλοσοφία, τις εργοστασιακές υποδομές, την ιστορία και τα προϊόντα της εταιρείας.

Το έργο βασίστηκε στην πολυβραβευμένη πλατφόρμα MELO / Content Optimizer, η οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση του περιεχομένου με τρόπο ώστε αυτό να είναι ιδιαίτερα «φιλικό» προς τις μηχανές του διαδικτύου, αντιμετωπίζοντας όλα τα θέματα συμβατότητας μεταξύ διαφορετικών web browsers αναφορικά με την εμφάνιση δυναμικού περιεχομένου. Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.sekesa.com.