Ανανεωμένο web site για την SSH Maritime από την RDC Informatics

23/07/2019Ανανεωμένο web site για την SSH Maritime από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της εταιρείας πώλησης και ενοικίασης Super Yachts, SSH Maritime που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.sshmaritime.com/.

Η SSH Maritime είναι μια κορυφαία εταιρεία πώλησης και ενοικίασης Yacht που ειδικεύεται στη διαχείριση, πώληση, ναύλωση και κατασκευή Yacht. Με μια παγκόσμια εμβέλεια που καλύπτει την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Καραϊβική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, η SSH Maritime, προσφέρει στους πελάτες της ισχυρές και ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την πώληση, τη ναύλωση και τη διαχείριση μεγάλων γιοτ.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει το σύνολο των υπηρεσιών πώλησης και ενοικίασης μερικών από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστα Mega Yachts της εταιρείας SSH Maritime. Ο επισκέπτης του website έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει και να περιηγηθεί εντός των Mega Yachts που διατίθονται είτε σε πώληση είτε σε ενοικίαση, να γνωρίσει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την SSH Maritime όπως το σχεδιασμό και τη δημιουργία νέων yachts & την ανακαίνιση υφιστάμενων σκαφών. Επίσης παρέχονται προτάσεις επιλεγμένων προορισμών & ταξιδιών που πραγματοποιούνται με τα yachts και υπόσχονται ένα ονειρεμένο και πολυτελέστατο ταξίδι.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της e-business πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.sshmaritime.com/