Η mobile εφαρμογή CNCSC του πολιτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ από την RDC Informatics

26/03/2021Η mobile εφαρμογή CNCSC του πολιτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ από την RDC Informatics
Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη διάθεσης της mobile εφαρμογής CNCSC, που αναπτύξαμε για λογαριασμό της Συνομοσπονδίας Ενώσεων του πολιτικού (μη-στρατιωτικού) προσωπικού του NATO (Confederation of NATO Civilian Staff Committees).

Το νέο app αποτελεί ένα μοναδικό ψηφιακό εργαλείο επικοινωνίας για τα μέλη του πολιτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ σε ολόκληρο τον κόσμο, παρέχοντάς τους ένα γρήγορο και απλό τρόπο να παραμένουν ενημερωμένοι για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς τους. Με εξατομικευμένη πρόσβαση και πλήθος ψηφιακών εργαλείων όπως οι έξυπνες ροές ενημέρωσης, το ημερολόγιο δραστηριοτήτων, οι προσωποποιημένες ειδοποιήσεις, η εφαρμογή παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον ενημέρωσης & συνεργασίας μεταξύ των μελών της Συνομοσπονδίας.

Το νέο Mobile App CNCSC διατίθεται σε εκδόσεις για συσκευές με iOS και Android και διατίθεται από τους κάτωθι συνδέσμους:


Η νέα εφαρμογή βρίσκεται ήδη σε παραγωγική λειτουργία και αποτελεί άλλο ένα επιτυχημένο έργο mobile app του τμήματος Web & Mobile Development της εταιρείας μας.

Δείτε αναλυτικά το portfolio των mobile apps της RDC Informatics, εδώ.