Η πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης (e-learning) της εταιρείας NEXTWAVE

28/07/2020Η πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης (e-learning) της εταιρείας NEXTWAVE
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της πλατφόρμας ψηφιακής εκπαίδευσης για την εταιρεία NEXTWAVE στην ηλ. διεύθυνση https://nextwave.learningandtraining.org.

H εταιρεία NEXTWAVE δραστηριοποιείται για περισσότερο από 10 έτη στο χώρο της εκπαίδευσης εργαζομένων για θέματα ασφαλείας και διαχείρισης κινδύνων στον εργασιακό χώρο, ενσωματώνοντας τη χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας (VR). Παράλληλα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επιθεώρησης εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας, που βρίσκονται σε δυσπρόσιτες περιοχές, αξιοποιώντας προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Με επικεφαλής έμπειρους επαγγελματίες ασφάλειας και καταξιωμένους συνεργάτες από το χώρο των επιχειρήσεων, η NEXTWAVE προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις εκπαίδευσης για θέματα ασφαλείας σε κάθε επιχείρηση, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Για την κατάργηση των γεωγραφικών αποστάσεων και την ελαχιστοποίηση του κόστους και του χρόνου μετακινήσεων των εκπαιδευόμενων – εργαζομένων στα θεωρητικά μαθήματα, η εταιρεία NEXTWAVE αποφάσισε να ενσωματώσει τεχνολογίες e-learning στη λειτουργία της προκειμένου να προσφέρει λύσεις εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης της εταιρείας NEXTWAVE, βασίστηκε στο πολυβραβευμένο οικοσύστημα ηλεκτρονικής μάθησης MELO – Digital Learning Ecosystem της εταιρείας RDC Informatics. Πρόκειται για κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού που παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον e-business για κάθε εμπλεκόμενο χρήστη στο οικοσύστημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ένα πανίσχυρο LMS (Learning Management System) το οποίο ενσωματώνει κάθε τεχνολογική καινοτομία στο χώρο της ψηφιακής μάθησης. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση αξιοποιήθηκαν τα υποσυστήματα για ασύγχρονη και σύγχρονη διδασκαλία (Live Learning).

Η απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, επιβεβαιώνει την βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών λογισμικού της RDC Informatics σε συστήματα ψηφιακής μάθησης & πλατφόρμες e-learning.

Αναλυτικές πληροφορίες για την λειτουργία της εταιρείας NEXTWAVE δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο www.nextwavehellas.com.