Νέα διάκριση για την εφαρμογή κινητών τηλεφώνων MySchoolApp στα Impact Business IT Excellence Awards 2019

30/05/2019Νέα διάκριση για την εφαρμογή κινητών τηλεφώνων MySchoolApp στα Impact Business IT Excellence Awards 2019

Με BRONZE βραβείο στην κατηγορία «ICT λύσεις για Επαγγελματίες / Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» της ενότητας «Πάροχοι Λύσεων / Πακέτων Λογισμικού», διακρίθηκε η RDC Informatics για την εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, MySchoolApp, στα Impact Business IT Excellence Awards 2019. Τη τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου στο Μουσείο Οίνου, παρακολούθησαν 580 στελέχη της αγοράς και βραβεύθηκαν οι βέλτιστές πρακτικές και τα καινοτόμα έργα ΤΠΕ της χρονιάς.


Η καινοτόμα εφαρμογή MySchoolApp αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο ψηφιακού μετασχηματισμού εκπαιδευτικών οργανισμών στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή με χρήση τεχνολογιών ΤΠΕ. Τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής και τα αποτελέσματα υιοθέτησής της από εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αξιολογήθηκαν θετικά από την κριτική επιτροπή και μας χάρισαν τη συγκεκριμένη τιμητική διάκριση, επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική υπεροχή των mobile εφαρμογών που αναπτύσσουμε και διανέμουμε παγκοσμίως.

Η σειρά εφαρμογών MySchoolApp διατίθεται ήδη με μεγάλη επιτυχία στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, με πλήθος ψηφιακών δυνατοτήτων για κάθε χρήστη ανάλογα με το ρόλο του (μαθητής, καθηγητής, γονέας, διοικητικό προσωπικό, κλπ). Αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο ψηφιακής εξυπηρέτησης, επικοινωνίας & προώθησης εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή MySchoolApp: http://www.myschoolapp.gr.