Η mobile εφαρμογή της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ από την RDC Informatics

08/01/2020Η mobile εφαρμογή της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της Mobile εφαρμογής PetroGaz, για λογαριασμό της ομώνυμης εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Το νέο app αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για όσους θέλουν να βρίσκουν, γρήγορα και απλά, υγραέριο κίνησης, υγραέριο για δεξαμενές και άλλα προϊόντα υγραερίου.

Πιο αναλυτικά, η εφαρμογή αποτελείται από τέσσερις βασικές ενότητες, μέσα από τις οποίες ο χρήστης μπορεί να δει όλα τα πρατήρια που εφοδιάζει με υγραέριο η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ. Να παραγγείλει προϊόντα υγραερίου, να μάθει περισσότερα γι’ αυτά, αλλά και να επικοινωνήσει με την εταιρεία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Οι παραπάνω ενότητες της εφαρμογής αναλύονται ως εξής:

Autogaz: εντοπισμός πρατηρίων υγραερίου κίνησης της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, με σημαντικές πληροφορίες όπως επωνυμία του πρατηρίου, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Φιάλες: εύρεση πρατηρίων υγραερίου και γρήγορη παραγγελία φιαλών υγραερίου μέσω της εφαρμογής.

Δεξαμενές: άμεση παραγγελία υγραερίου για δεξαμενές, με τη συμπλήρωση μερικών μόνο πεδίων.

Παιχνίδι γνώσεων: απλές και σύντομες ερωτήσεις, δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις γνώσεις του σχετικά με το υγραέριο και να μάθει περισσότερα γι’ αυτό.

Το νέο Mobile App Petrogaz διατίθεται σε εκδόσεις για συσκευές με iOS και Android και διατίθεται από τους κάτωθι συνδέσμους:


Η νέα εφαρμογή αποτελεί άλλο ένα επιτυχημένο case study για το τμήμα WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics, το οποίο αναπτύχθηκε για λογαριασμό της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Με γνώμονα την ευχρηστία και την απλότητα, η έμπειρη ομάδα της RDC Informatics σχεδίασε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, δίνοντας στους χρήστες της ένα εργαλείο για την άμεση εύρεση πρατηρίων υγραερίου και την παραγγελία προϊόντων υγραερίου.