Νέο site για τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική από την RDC Informatics

30/10/2017Νέο site για τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minetta.gr

Στο νέο δικτυακό τόπο περιλαμβάνονται βασικές πληροφορίες για την εταιρεία καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των παρεχόμενων ασφαλιστικών προγραμμάτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις, με δυνατότητα συγκριτικής ανάλυσης μεταξύ τους. Επίσης, παρουσιάζονται οργανωμένα τα προνόμια συνεργασίας των ασφαλισμένων με τη MINETTA Ασφαλιστική και χρήσιμες πληροφορίες ασφαλιστικής στήριξης για διάφορες περιστάσεις. 

Στο νέο δικτυακό τόπο έχει ενθυλακωθεί και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης για σύγχρονη & ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning) για την κάλυψη των αναγκών δια βίου εκπαίδευσης των στελεχών της ΜΙΝΕΤΤΑ αλλά και του οικοσυστήματος των συνεργατών της. 

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου MELO / Content Optimizer και της πλατφόρμας e-learning MELO / Digital School. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.minetta.gr