Νέα B2B πλατφόρμα για την ICS Καραφύλλης Α.Ε., από την RDC Informatics

24/01/2023Νέα B2B πλατφόρμα για την ICS Καραφύλλης Α.Ε., από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέου δικτυακού εργαλείου Β2Β πωλήσεων του παρόχου ολοκληρωμένων λύσεων οργάνωσης και λειτουργίας επιχειρήσεων ICS Καραφύλλης Α.Ε., το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://b2b.ics.gr/

Η ICS Καραφύλλης Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου εφαρμόζοντας ένα σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2015. Κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων οργάνωσης και λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων σε τομείς όπως: Logistics, Εφοδιαστική αλυσίδα, Τουρισμός, Υγεία, Λιανικό εμπόριο, Βιομηχανίες, Διανομή - Μεταφορές, Δημόσια Διοίκηση, Αλυσίδες τροφίμων κ.α.

Απώτερος σκοπός της ICS είναι η αύξηση των επιχειρηματικών εσόδων των πελατών και συνεργατών της, η βελτιστοποίηση των διαδικασιών σε θέματα προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών και η βελτιστοποίηση των ενδοεπιχειρησιακών διαδικασιών.

Ο νέος δικτυακός τόπος B2B πωλήσεων παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αγορές σύμφωνα με τις τελευταίες τιμές αγοράς και με ειδικές εκπτώσεις. Επιπλέον, να ενημερώνονται καθημερινά για τις αλλαγές των τιμών και των διαθεσιμοτήτων της ICS Καραφύλλης Α.Ε, μέσω ειδικών XML αρχείων. Οι χρήστες, μπορούν να παρακολουθούν τη λογιστική καρτέλα τους, τις εκκρεμείς παραγγελίες καθώς και το ιστορικό παραγγελιών τους. Τέλος, η νέα B2B πλατφόρμα, έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί και ως κατάλογος με ειδική λειτουργία απόκρυψης τιμών και online διαθεσιμότητας.

To website υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE. Ο επανασχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από τον επανασχεδιασμό του δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ics.gr