Δελτίο Τύπου για τη διάκριση της εφαρμογή κινητών τηλεφώνων ΜΙΝΕΤΤΑ Mobile App στα Mobile Excellence Awards 2019

24/10/2019Δελτίο Τύπου για τη διάκριση της εφαρμογή κινητών τηλεφώνων ΜΙΝΕΤΤΑ Mobile App στα Mobile Excellence Awards 2019
Με το bronze βραβείο στην ενότητα «Mobile Εφαρμογές στις Υπηρεσίες και τη Διακυβέρνηση: Κατηγορία Insurance» διακρίθηκαν η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική και η RDC Informatics για την εφαρμογή κινητών τηλεφώνων ΜΙΝΕΤΤΑ Mobile App, στα Mobile Excellence Awards 2019. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη.

To mobile app της ΜΙΝΕΤΤΑ αποτελεί την κορωνίδα ψηφιακής εξυπηρέτησης για το οικοσύστημα πελατών & συνεργατών της και ένα μοναδικό έργο ψηφιακού μετασχηματισμού παραδοσιακών διαδικασιών στην ασφαλιστική αγορά. Σε αυτό έχουν ενθυλακωθεί σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες που είτε υποστηρίζουν τον κύκλο πώλησης και διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων είτε στηρίζουν τις διαδικασίες για αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της MINETTA Ασφαλιστικής.

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.