Η RDC Informatics στηρίζει ως μέγας χορηγός την έκθεση Υποδομής & Εξοπλισμού Εκπαιδευτικών Κέντρων «Edu Tech Summit & Expo»

10/05/2024Η RDC Informatics στηρίζει ως μέγας χορηγός την έκθεση Υποδομής & Εξοπλισμού Εκπαιδευτικών Κέντρων «Edu Tech Summit & Expo»


RDC NEWS Edu Tech

Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε τη στήριξή μας και τη συμμετοχή μας στην πρώτη Έκθεση & Συνέδριο για Προϊόντα & Υπηρεσίες Υποδομής Εκπαιδευτικών Κέντρων «Edu Tech Summit & Expo», που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 1 & 2 Ιουνίου 2024.


Στο πλαίσιο της έκθεσης, τα εξειδικευμένα στελέχη μας θα βρίσκονται στη διάθεσή σας ώστε να συζητήσετε μαζί τις νεότερες εξελίξεις της αγοράς και της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τις λύσεις που προσφέρει η RDC Informatics ειδικά για Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς.


Παράλληλα με την έκθεση, θα διεξαχθεί και διήμερο συνέδριο με τίτλο «Shaping the Future of Education», όπου θα συζητηθούν οι ανάγκες και οι προκλήσεις της υιοθέτησης της τεχνολογίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων και των τύπων. Στο συνέδριο θα συμμετάσχει και ο Chief Executive Officer και R&D Director της RDC Informatics, κ. Διονύσης Κουτσαντώνης.


Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και δωρεάν εισιτήριο για την έκθεση, μπορείτε να βρείτε εδώ.


Σας περιμένουμε!